Sunday 15 February 2009

Στα κωλόμπαρα ποτό δεν ξαναπίνω σκατά στον άγιο βαλεντίνο 2009 ΨΥΡΡΗ-ΓΚΑΖΙ

δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη
όλα τα μερόνυχτα θα είναι του αλέξη


Το εικοσιτετράωρο της υποταγής
δουλεια, ποτό σε μπαρ και στ' αλλα θεατής

Αν δεν αντισταθούμε σ' όλες τις γειτονιές
οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ

Όλα ήταν στη θέση τους!

Οι πεινασμένοι στην Αφρική. Οι «ειδικοί» στην τηλεόραση. Οι «κακοί» στη φυλακή. Οι «αναρχικοί» στα Εξάρχεια. Αυτοί που αποφασίζουν στη βουλή. Τα λεφτά μας στα δάνεια. Η αστυνομία στην επόμενη γωνία. Τα σπίτια μας στις τράπεζες. Οι εχθροί μας στην Τουρκία και τη Μακεδονία. Τα πάρκινγκ μας στα πάρκα.

Η ψυχαγωγία μας στα bar. Τα παιδιά μας στο σχολείο. Οι φίλοι μας στο Facebookτέχνη στα μουσεία και στις γκαλερί. Οι επιθυμίες μας στις διαφημίσεις. Τα δέντρα μας χριστούγεννα στο Σύνταγμα. Η ομορφιά στα κέντρα αδυνατίσματος.O έρωτας στις 14 Φλεβάρη. Εμείς σε τέσσερις τοίχους.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΕΛΟΣ

ΖΩΗ ΜΑΓΙΚΗ

Οι πεινασμένοι στη βουλή, οι ειδικοι στα εξάρχεια, οι κακοί στα κέντρα αδυνατίσματος, οι αναρχικοί στα μουσεία και στις γκαλερί, αυτοί που αποφασίζουν στις 14 φλεβάρη, τα λεφτά μας χριστούγεννα στο σύνταγμα, η αστυνομία στην Αφρική, τα σπίτια μας πάρκα, οι εχθροί μας στο facebook, τα πάρκινγκ στις τράπεζες.

Η ψυχαγωγία μας στο σχολείο, τα παιδιά μας στα bar, οι επιθυμίες μας στην επόμενη γωνία, η τέχνη μας στα δάνεια (δεν πληρώνω, δεν πληρώνω),

Τα δέντρα μας στους δρόμους

Η ομορφιά στους δρόμους

Ο Έρωτας στους δρόμους

Εμείς;

Σε τέσσερις τοίχους;

τα εξώγαμα του δεκέμβρη


ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1 comment: